Vyhľadávanie:

Uzávierka už v piatok

Uzávierka už v piatok

Už len dva dni ostávajú do uzávierky šiesteho ročníka grantového programu spoločnosti U. S. Steel Košice a Karpatskej nadácie Spoločne pre región. Do 18. januára 2013 sa o grant v maximálnej výške 3 300 eur môžu uchádzať neziskové organizácie a miestne samosprávy z Košického a Prešovského kraj. Formulár žiadosti o grant a ďalšie dôležité informácie nájdete na www.usske.sk alebo www.karpatskanadacia.sk.

Program, ako sme už informovali, ponúka možnosť získať finančné prostriedky na verejno-prospešné aktivity, ktoré zlepšia život v komunitách a zapoja do realizácie miestnych obyvateľov. Šancu získať podporu majú zaujímavé a inovatívne projekty zamerané na bezpečnosť, voľno-časové aktivity detí a mládeže, environmentálnu výchovu a vzdelávanie, šport zachovanie kultúrnych hodnôt a cezhraničnú spoluprácu. Obzvlášť vítané sú tie, v ktorých sa dobrovoľnícky angažujú zamestnanci firmy a jej dcérskych spoločností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...