Vyhľadávanie:

V 6. kole Veľkej súťaže o využití našich lakoplastov

V 6. kole Veľkej súťaže o využití našich lakoplastov

V 6. kole  Veľkej súťaže o využití našich lakoplastov

Prostredníctvom kamery nahliadneme v ďalšom videu k súťažnému kolu č.6 do výrobných priestorov nášho zákazníka MASLEN, ktorý sídli v Badíne, neďaleko Banskej Bystrice.

Je to najväčší výrobca plechových strešných krytín na Slovensku. Z našich plechov s organickými povlakmi (lakoplast) vyrába strešné krytiny, odkvapové systémy a strešné príslušenstvo.

Možno aj vy máte strechu Maslen, len ste ani netušili, že je vyrobená z našich plechov. Vo videu sa dozviete viac aj o tom, ako firma Maslen hodnotí spoluprácu s U. S. Steel Košice.

V šiestom kole Veľkej súťaže 2022 hráte o tri poukážky na nákup elektroniky a bielej techniky v hodnote 500 eur, 2 permanentky na zápasy HC Košice, kredit v hodnote 200 eur na Up kartu a poukaz na elektrobicykel alebo bicykel v hodnote 1 000 eur.

Šieste súťažné kolo sa začalo minulý týždeň v pondelok a potrvá do 28. októbra 2022.

V nasledujúcom, siedmom kole bude v hre opäť kuchyňa v hodnote 10 000 eur. Podmienkou na zaradenie do žrebovania o túto cenu je správne odpovedať na otázky minimálne troch súťažných kôl, určite teda využite šancu správne odpovedať aj v aktuálnom, šiestom kole.

https://xapp.usske.sk/sk/clanok/6.-kolo-velkej-sutaze-2022

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...