Vyhľadávanie:

V doprave čiastočné obmedzenia

V doprave čiastočné obmedzenia

V pondelok 20. septembra 2004 začína DPMK s ďalšou etapou rekonštrukcie dopravnej slučky električkovej trate vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Obnova koľajiska potrvá do 11. októbra 2004, vrátane, a nezaobíde sa bez čiastočných obmedzení v doprave. Ako nás informoval Karol Kuzma, vedúci odboru Príprava dopravného procesu, zmeny budú čiastočné, podobné tým, ktoré platili počas prvej etapy výluky v júli tohto roku.

"V zásade bude platiť, že električky R počas pracovných dní, v čase približne do 7.15 hod., od 13.45 do 15.15 a od 20.45 hod., budú jazdiť bezo zmien. Počas voľných dní budú jazdiť bez zmien v čase do 7.15 a od 20.45 hod. V ostatnom čase budú električkové spoje nahradené autobusmi. Niektoré spoje z Košíc do U. S. Steel Košice počas pracovných dní medzi 14.00 a 16.00 hod. (spoje mimo pracovných zmien) budú zrušené bez náhrady. Od 27. septembra až do skončenia opravy budú vo vstupnom areáli tiež dočasne presunuté nástupné a výstupné stanovištia liniek R." O zmenách bude cestujúca verejnosť informovaná aj na výveskách električkových zastávok DPMK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...