Vyhľadávanie:

V Lige majstrov s Mníchovom a Klagenfurtom

V Lige majstrov s Mníchovom a Klagenfurtom

Tak ako vlani, aj po nedávno skončenej extraligovej sezóne budú hrať hokejisti úradujúceho slovenského šampióna HC Košice v II. ročníku prestížnej európskej súťaže, v hokejovej Lige majstrov. Do Champions Hockey League (CHL) je zaradených 48 mužstiev z dvanástich štátov Európy. Slovensko budú reprezentovať HC Košice a HK Nitra. V základnej časti odohrá 48 tímov zápasy v 16-tich trojčlenných skupinách, z ktorých do ďalších bojov postúpia len víťazi skupín.

Košičanov pričlenil žreb do ôsmej trojčlennej skupiny, kde ich súpermi budú nemecký tím Red Bull Mníchov a rakúsky KAC Klagenfurt. Po skúsenostiach z minuloročnej Ligy majstrov zverenci trénera Petra Oremusa vedia, že s každým súperom v tejto súťaži možno hrať vyrovnaný hokej a pri troche šťastia sa dá dostať veľmi vysoko. To je aj cieľ nášho majstrovského tímu, ktorý sa v prvom stretnutí tejto súťaže predstaví na domácom ľade v Steel aréne. Vo štvrtok 20. augusta 2015 sa o 18.30 hod. stretne s mužstvom Red Bull Mníchov. Ďalší domáci zápas potom hokejisti HC Košice odohrajú s KAC Klagenfurt tiež vo štvrtok, ale 3. septembra o 18.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...