Vyhľadávanie:

V piatok hostíme Skalicu

V piatok hostíme Skalicu

V tomto týždni sa končí základná časť hokejovej Slovnaft extraligy

Hokejový scenár základnej časti hokejovej extraligy ročníka 2010/2011 sa v nedeľu 20. februára do bodky naplní. Vtedy bude na programe posledné 54. kolo, po ktorom bude hrať osem najlepších tímov z tabuľky po základnej časti štvrťfinálové zápasy play-off.

Záverečný program Košičanov je v tomto týždni nahustený, pretože v pondelok 14. a v utorok 15. februára odohrali po sebe dva majstrovské zápasy. V pondelok vyhrali v dohrávanom súboji vo Zvolene 6:1 a v utorok zdolali v Trenčíne vojakov miestnej Dukly 4:2. Ďalšie dva zápasy v tomto týždni ich čakajú v piatok 18. februára, keď sa doma na ľade v Steel aréne o 17.30 hod. stretnú so Skalicou a v nedeľu 20. februára cestujú do Banskej Bystrice. V predchádzajúcich dvoch týždňoch sa po príchode Miroslava Zálešáka do kádra nášho celku zo Skalice, strelecky prebudil ďalší kanonier Michel Miklík. V zápasoch so Slovenskom 20, doma s Martinom i vo Zvolene skóroval a s 29 gólmi je v tabuľke kanonierov spolu s Tománkom z Banskej Bystrice na vedúcej priečke.

Naši majstri majú v tabuľke po 52. kole na svojom konte 131 bodov. O šesť bodov už prekonali svoj vlastný rekord po základnej časti, keď v sezóne 2008/2009 získali 125 bodov. V extralige pokorili aj ďalšiu hranicu. V doterajších stretnutiach základnej časti nastrieľali súperom už 205 gólov. Košice vstúpia do play-off z prvého miesta a ich štvrťfinálovým súperom bude ôsmy celok po základnej časti. Kto ním bude? Jedno z mužstiev Skalica, Nitra, Martin, ktoré sú na 7. resp. 9. mieste s malými bodovými rozdielmi. Skalica má na 7. mieste 76 bodov, Nitra 72 bodov a Martin 71 bodov. Z boja o postup do play-off definitívne vypadla Žilina, ktorá je desiata a má len 55 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...