Vyhľadávanie:

V piatok na Nitru

V piatok na Nitru

Od 10. do 19 decembra bola v hokejovej extralige reprezentačná prestávka, počas ktorej odohrali hokejisti Slovenska tri medzištátne zápasy na turnaji Loto Cup v Bratislave. Pre košických fanúšikov hokeja bolo potešujúce, že v tejto prestávke sa hokejisti HC Košice po poslednom domácom víťazstve 10. decembra nad Martinom 5:2 prebojovali po prvý raz v tejto sezóne na vedúcu priečku v tabuľke. Síce s rovnakým počtom bodov ako mali Slovan i Zvolen, 63, ale s najlepším skóre.

Po šnúre siedmich víťazných zápasov sa vo výborne hrajúcej forme dostali naši hokejisti do hernej pohody, ktorú mali včera potvrdiť v Skalici. Najbližší, a to posledný, zápas v tomto roku odohrajú Košičania na domácom ľade v Steel Aréne už tento piatok 22. decembra o 17.30 hod., kedy sa stretnú s Nitrou. Do konca roka 2006 odohrajú ešte dva extraligové zápasy, ale vždy na ľade svojich súperov. Vo štvrtok 28. decembra sa predstavia vo Zvolene a v sobotu 30. decembra začnú naši hokejisti sériu deviatich zápasov v piatej šestine základnej časti v Trenčíne. V Košiciach sa zverenci trénerov Jána Šterbáka a Antona Tomka znovu predstavia až po novom roku v piatok 5. januára 2007 o 17.30 hod. v súboji s Liptovským Mikulášom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...