Vyhľadávanie:

V Pittsburghu začali hľadať talenty

V Pittsburghu začali hľadať talenty

V pittsburghskej centrále korporácie U. S. Steel vznikla nová organizácia. Corporate Diversity organization je názov odboru, ktorý vznikol so zámerom vyhľadávania, školenia a udržiavania pracovnej sily na svetovej úrovni, ktorá prinesie rozmanité skúsenosti do každej sféry našej spoločnosti. Do novovytvorenej pozície generálneho manažéra, ktorý organizáciu povedie, bol s účinnosťou od 1. marca vymenovaný David Coleman.

"Svetová demografia sa mení, to znamená, že sa mení aj povaha svetovej pracovnej sily. Globálny trh sa každým dňom stáva viac konkurenčným a v podmienkach týchto zmien musia spoločnosti, ktoré chcú byť úspešné zamestnávať ľudí prichádzajúcich s rôzneho prostredia, s rozmanitým vzdelaním, skúsenosťami, nápadmi a talentom," vysvetľuje úlohu novej organizácie David Coleman. Corporate Diversity organization sa zameriava na dve kľúčové oblasti - vyhľadávanie nových zamestnancov a školenie existujúcej pracovnej sily. "Obrazne povedané musíme sa zapojiť do boja o ľudský talent a vyhrať ho. Naši zamestnanci, manažéri i robotníci starnú. K zabezpečeniu budúceho úspechu spoločnosti musíme pritiahnuť, najať, vyškoliť a udržať novú pracovnú silu a súčasne školiť k pochopeniu a prijatiu meniacej sa tváre podnikania už existujúcich zamestnancov," pokračuje Coleman.

Cieľom korporácie je vyrábať a predávať oceľové výrobky so zreteľom na efektivitu, zodpovednosť a zisk. K dosiahnutiu tohto cieľa rovnako potrebujeme tím zručných ľudí v rozmanitých oblastiach a práve s požiadavkou zostaviť tím svetovej úrovne sa spoločnosť obrátila na Davida Colemana. Podľa prezidenta spoločnosti a CEO Johna Surmu by vyhľadávanie a školenie ľudí z rozličných oblastí malo patriť medzi kľúčové hodnoty spoločnosti rovnako, ako bezpečnosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...