Vyhľadávanie:

V Poľove pribudlo nové športovisko

V Poľove pribudlo nové športovisko

Poľovčanov, najmä tých, ktorým nie je pohyb cudzí, iste potešila workoutová zostava na cvičenie, ktorá pred časom pribudla v areáli miestneho futbalového ihriska. A aj keď v súčasnosti počasie neveľmi nepraje aktivitám, ktoré ponúka, mnohí si ju už stihli vyskúšať. Mestská časť na jej zabezpečenie a osadenie získala z tohtoročného grantového programu spoločnosti U. S. Steel Košice Spoločne pre región tritisíc eur.  

Cieľ projektu – podporiť záujem mládeže, dospelých, ale i seniorov o utužovanie svojho zdravia a posilňovanie fyzickej kondície, s myšlienkou ktorého prišiel starosta Poľova Roland Lacko, sa podarilo naplniť do bodky. Športovisko, ktoré slúži nielen na cvičenie, ale aj na zábavu a stretávanie sa rôznych vekových skupín obyvateľov mestskej časti,  má dva naklonené horizontálne rebríky, jednu vysunutú hrazdu, boxovacie vrece, gymnastické kruhy i posilňovač brušných svalov. Pri úprave terénu priložili ruky k dielu spolu so starostom a zamestnancami miestneho úradu aj košickí hutníci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...