Vyhľadávanie:

V sobotu na turistiku

V sobotu na turistiku

Po dobrých skúsenostiach organizovania turistických akcií v minulom roku pripravujeme, v spolupráci s OZ Metalurg a útvarom Personálny servis a vzdelávanie, aj na tohtoročnú sezónu niektoré turisticko-športové akcie pre našich zamestnancov z U. S. Steel Košice.

Už túto sobotu 10. januára pozývame všetkých priateľov zimnej prírody, ktorí chcú aktívne využiť víkend na regeneráciu síl v rámci upevňovania svojho zdravia, na 7. ročník prejazdu Jozefínkou. Bude to prechod na bežkách z obce Bukovce (neďaleko Stropkova), kde je zraz všetkých účastníkov. Tí si budú môcť vybrať jednu z dvoch trás v dĺžke 9 km a 19 km. Náš autobus odchádza z parkoviska na námestí osloboditeľov v sobotu ráno o 6.25 h.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť dnes a zajtra u mňa na tel. 3-8034, prípadne na mobil 0904 318 414. Účastnícky poplatok, ktorý zahŕňa dopravu a štartovné, je 200 Sk. O ďalších pripravovaných turistických akciách, ktoré plánujeme v januári a februári, budem záujemcov o turistiku informovať v budúcom čísle Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...