Vyhľadávanie:

V sobotu v Steel aréne

V sobotu v Steel aréne

Hutníci oslávia 10. výročie U. S. Steel Košice veľkým zábavným programom

Už len štyri dni nás delia od veľkej zábavnej show v Steel aréne, ktorou si pripomenieme desiate výročie U. S. Steel Košice. Dňom D je sobota 13. novembra 2010. Dvojhodinový program, v ktorom vystúpia Free Voices, Juraj Vančík, Explosion, Marián Čekovský, Oskar Rózsa, Železiar, Cigánski diabli, No Name a ďalší sa začína o 19. hodine. Okrem toho uvidíte show bubeníkov, exhibíciu hokejistov HC Košice, choreografiu krasokorčuliarok, budete svedkami pokusu maratóncov o zápis do knihy rekordov a tešiť sa môžete aj na stretnutie s Miroslavom Mečířom. Deväť vyžrebovaných návštevníkov si domov odnesie hodnotné ceny, od Hi - Fi systému DVD mikro po notebook. Hlavná výhra, automobil Škoda Fabia Classic Plus L s doplnkovou výbavou - mechanicky ovládanou klimatizáciou, centrálnym zamykaním a diskami z ľahkých zliatin, čaká na jedného zo zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice. Šťastného majiteľa motorového vozidla Steel aréna spozná v závere podujatia, ktorým budú sprevádzať Jana Majeská a Peter Strachan.

Nezabudnite, že bezpečnostné pravidlá v Steel aréne sa vzťahujú aj na toto podujatie. Vozičkári (v sprievode inej osoby so vstupenkou) majú vyhradených 21 miest v sektore B 12. Občerstviť sa môžete priamo v hale v bufetoch alebo automatoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...