Vyhľadávanie:

V tabuľke sa ťahajú vyššie

V tabuľke sa ťahajú vyššie

Hokejisti HC Košice odštartovali v Tipsport lige štvorzápasovú sériu na ľade súperov

Hokejoví majstri z HC Košice odštartovali tretiu šestinu základnej časti veľmi dobre. Najprv vyhrali v Žiline a potom doma zdolali svojho finálového súpera z posledného ročníka najvyššej hokejovej súťaže Banskú Bystricu. Tieto dve víťazstvá ich natoľko posmelili, že si v šiestich stretnutiach spomínanej tretej šestiny základnej časti pripísali na svoje konto 13 bodov. Spolu ich majú už 42 a v tabuľke sa vyšvihli na štvrtú priečku. Na vedúci Zvolen strácajú už len osem bodov. Od zápasu v Nitre v troch stretnutiach po sebe neprehrali, hoci vo Zvolene vyhrali po samostatných nájazdoch a v Martine zdolali domácich hokejistov za dva body v predĺžení.

Strelecky sa naposledy doma prebudili v piatok uplynulého týždňa v súboji s Piešťanmi, na ktoré nemali v tejto sezóne najpríjemnejšie spomienky. "Konečne sme piatimi gólmi pretrhli strelecké suchoty. Ja osobne som konto súpera zaťažil dvomi gólmi, ktoré síce tešia, ale dôležitejšie bolo víťazstvo nášho tímu a zisk plného počtu troch bodov. Ideme deň po dni, neustále sa na ľade snažíme dostať čo najbližšie k bránke súpera a často strieľať. Len tak môžeme očakávať úspech a v tabuľke sa ťahať vyššie a vyššie na jej špicu," nechal sa počuť po zápase v kabíne nášho mužstva strelec dvoch gólov obranca Martin Dudáš.

V nedeľu odštartovali naši hokejisti v Martine štvorzápasovú sériu na ľade súperov. V rozpätí siedmich dní sa postupne stretnú s Orange 20, s Popradom a s Trenčínom. S juniormi HK Orange 20 sa stretli zverenci trénera Rostislava Čadu už včera po uzávierke tohto čísla Ocele východu v Bratislave. Bol to druhý súboj s týmto celkom v aktuálnej sezóne. V tom prvom, ešte v ôsmom kole, naši majstri vyhrali, tiež na ľade ZŠ v bratislavskom Ružinove, 3:1. V piatok 27. novembra sa predstavia v Poprade a v nedeľu 29. novembra odohrajú štvrtý zápas tejto série v Trenčíne. Doma sa hokejisti HC Košice predstavia svojim fanúšikom až v piatok 4. decembra o 17.30 hod. v súboji so Skalicou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...