Vyhľadávanie:

V U. S. Steel je Deň Zeme každý deň

V U. S. Steel je Deň Zeme každý deň

Dnes je Deň Zeme, deň, keď sa ľudia v takmer 200 krajinách, vrátane Spojených štátov a Slovenska, kde pôsobíme, zameriavajú na veľmi reálne environmentálne výzvy, ktorým čelí naša planéta. V U. S. Steele veríme, že každý deň je Dňom Zeme, pretože náš princíp "Environmentálneho správcovstva" S.T.E.E.L. nás vyzýva, aby sme naše podnikanie prevádzkovali zodpovedným spôsobom vo vzťahu k životnému prostrediu.    

Aj preto sme vyvinuli našu stratégiu To najlepšie pre všetkých® .  Zmena klímy je jasným a aktuálnym nebezpečenstvom a je povinnosťou nás všetkých – jednotlivcov aj spoločností – prijať odvážne a rýchle opatrenia.  U. S. Steel jednoducho nemôže stáť nečinne.  Musíme sa zamerať na udržateľné a prospešné riešenia pre ľudí a podporovať nášho najdôležitejšieho zákazníka: planétu.  Naša stratégia To najlepšie pre všetkých nám pomáha robiť presne to tým, že sa zmena klímy a udržateľnosť stávajú v širšom meradle ústredným zameraním nášho podnikania. 

Spoločne riešime tieto výzvy rovnakým spôsobom, ako to robíme už viac než 120 rokov – prostredníctvom tvrdej práce, inovácií a investícií.  Spolupracujeme aj so zákazníkmi, dodávateľmi a miestnymi komunitami, aby sme všetci mohli dosiahnuť ciele v oblasti udržateľnosti. 

V minulom roku sme dosiahli významný pokrok, vrátane členstva v združení ResponsibleSteel™ a získania certifikácie pre náš závod Big River Steel, ako aj vydania našej prvej Správy o stratégii v oblasti klímy a zriadenia pracovnej skupiny pre finančné zverejnenia súvisiace s klímou.  Ďalší pokrok je uvedený v infografikách nižšie.  Máme aj projekty, ktoré sú príliš početné na to, aby sa uvádzali na úrovni závodu, ktoré prispeli k nášmu úsiliu a práca v nich odvedená zostane kľúčová pre dosiahnutie našich dlhodobých cieľov. 

Dosiahnutie Toho najlepšieho pre všetkých bude vyžadovať to najlepšie od všetkých, najmä od vás všetkých, ktorí riadite projekty veľké aj malé.  Náš nedávny pokrok ukazuje, že vy a vaši kolegovia z celého sveta dávate práve toto.  Vážime si vás a všetko, čo robíte v práci a doma, aby sme pomohli našej spoločnosti, našim zákazníkom, našim komunitám a našej planéte.  Ďakujem!

Budeme ďalej komunikovať o našom úsilí, ako budeme postupovať.  Najbližšie nás čaká 4-týždňová séria videí s názvom Carbon Free and Me (Bezuhlík a ja), ktorá má vzdelávať zamestnancov a širokú verejnosť o tom, ako plánujeme dosiahnuť náš cieľ nulovej bilancie emisií uhlíka do roku 2050.  

Ešte raz vám ďakujem za všetko, čo robíte každý deň, aby ste pomohli našej spoločnosti uspieť.  Keď sa darí nám, darí sa dobre aj vám dobre a darí sa aj planéte, pretože dodávame to, čo je najlepšie pre všetkých: udržateľné, profitabilné oceľové riešenia pre ľudí a planétu. 

Ale vráťme sa k práci... bezpečne.

Dave

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...