Vyhľadávanie:

Valcovači majú vynovenú závodnú jedáleň

Valcovači majú vynovenú závodnú jedáleň

Štyri dni trvala rekonštrukcia závodnej jedálne Valcovne, ktorú minulý týždeň v stredu 17. júna 2015 slávnostne otvorili a znovu sprístupnili hutníkom. Po zásahu stavbárov, elektrikárov a montérov vzniklo moderné stravovacie centrum v príjemnej a čistej farebnej kombinácii, v ktorej dominujú oku príjemné odtiene bielej a zelenej.

Ako uviedol pred slávnostným prestrihnutím pásky prevádzkový riaditeľ spoločnosti Eurest Dušan Macek, závodná jedáleň Valcovne je už tretím stravovacím zariadením v košickej oceliarni, ktoré získalo novú tvár. "Snažili sme sa to urobiť tak, aby sme ľudí upútali hlavne našou novou koncepciou, podľa ktorej všetko, čo sa tu vyrobí, je čerstvé, pričom služby sú rýchle. Záleží nám na tom, aby sa tu cítili fajn a boli spokojní a tiež aby sa aj našim ľuďom v tomto prostredí dobre pracovalo." Regionálny riaditeľ Eurestu Gabriel Vrzal v tejto súvislosti poďakoval všetkým dodávateľom za podiel na tomto projekte a osobitne vyzdvihol pomoc divízneho závodu Studená valcovňa pri jeho realizácii.

"Našou snahou je vytvárať pre zamestnancov dobré podmienky na stravovanie. Vieme, že otázka kultúry stravovania je pre nich mimoriadne dôležitá. Projekt, ktorý sme tu realizovali a ktorý je výsledkom spolupráce viacerých subjektov - útvaru Ľudské zdroje, Nákupu, divízneho závodu Studená valcovňa, firmy Eurest a ďalších partnerov, ukazuje, že ideme správnym smerom," povedal na margo vynovenej jedálne viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák.

Závodná jedáleň Valcovne dnes disponuje viacerými novinkami. Okrem zmenenej dispozície výdajných a pokladničných miest, čo zrýchľuje obsluhu, stravníkov iste poteší rozšírený chladiaci pult so zeleninovými šalátmi, pulty s pizzou i grilom, nové chladiace vitríny s dezertmi a rozšírená ponuka doplnkového tovaru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...