Vyhľadávanie:

Vaše dve percentá môžu pomôcť zdravotníctvu alebo športu

Vaše dve percentá môžu pomôcť zdravotníctvu alebo športu

Medzi oprávnenými subjektmi, ktorým môžete poukázať svoje dve percentá zo zaplatenej dane za rok 2004, je i Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá bola založená s cieľom podporovať košický región v oblasti zdravotníctva, vzdelávania a humanity a Občianske združenie Košická aréna, ktoré je majiteľom zatiaľ nedostavaného hokejového štadióna v našom meste.

O tom, ako postupovať, ak sa rozhodnete svoj 2-percentný podiel z minuloročnej dane venovať práve niektorému z nich, sme informovali v predchádzajúcich vydaniach Ocele východu. Zopakujme len, že poukazovanie sa zjednodušilo pre tých, ktorí si daňové priznanie podávajú na daňovom úrade sami. To platí aj pre bývalých akcionárov spoločnosti Hutník. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby je totiž súčasťou samotného daňového priznania v oddieli XII. Ostatným stačí vyplniť osobitný formulár, ktorý ste dostali spolu s výplatným vrecúškom. Nové formuláre sú k dispozícii aj na intranetovej stránke odboru Mzdové záležitosti. A ešte dôležité údaje o oboch subjektoch:

Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: Vstupný areál U. S. Steel Košice, 044 54 Košice
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35549891

Obchodné meno alebo názov: OZ Košická aréna
Sídlo: Nerudova 12, 040 01 Košice
Právna forma: Občianske združenie
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35556501

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...