Vyhľadávanie:

Vďačnosť maratóncov

Vďačnosť maratóncov

Maratón Deň pred štartom MMM sa na tlačovej konferencii stretli prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta (vľavo) a prezident Maratónskeho klubu Košice Štefan Daňo so všetkými favoritmi. Na snímke sa Ch. Navetta zdraví s neskoršou víťazkou košického maratónu Mazovkovou z Bieloruska. V popredí dvaja maratónci z Kene, Kororia (vľavo) a Chemobo.

Foto: Zuzana KOTTLEROVÁ

V roku 2004 zaželal veľa pracovných úspechov, pevného zdravia a rodinnej pohody prezidentovi U. S. Steel Košice Christopherovi Navettovi a jeho blízkym spolupracovníkom okrem iných aj prezident Maratónskeho klubu v Košiciach Štefan Daňo. Z jeho listu ďalej vyberáme:
"Chcem sa vám poďakovať za aktívnu podporu a pomoc pri organizačnom zabezpečení Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach, ktorého generálnym partnerom bola spoločnosť U. S. Steel Košice.
Potešila nás vaša osobná účasť v roku 2003 na našom maratóne a jeho sprievodných akciách, ako aj príjemná atmosféra, ktorú ste svojou prítomnosťou vytvorili na stretnutiach s pretekármi, organizátormi a pozvanými hosťami. Už niekoľko rokov nás teší vysoko pozitívny vzťah vašej spoločnosti k nášmu podujatiu, ktorý je znásobený aj účasťou vašich obchodných partnerov. To ešte viac zvýrazňuje maratónsku atmosféru.
Verím, že v tejto vzájomnej spolupráci medzi vašou spoločnosťou a naším Medzinárodným maratónom mieru, ktorý v roku 2004 oslávi 80. výročie od svojho založenia, budeme pokračovať. Vyvrcholením našej spolupráce bude štart tisícov pretekárov v nedeľu 3. októbra 2004."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...