Vyhľadávanie:

Vďaka za Deň narcisov

Vďaka za Deň narcisov

Na adresu vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice prišiel v uplynulých dňoch ďakovný list, podpísaný výkonnou riaditeľkou Ligy proti rakovine SR Evou Kováčovou, z ktorého vyberáme:

"V piatok, 11. apríla 2008, neboli potrebné žiadne slová. V tento deň prehovorili kvety a srdcia. V rámci 12. ročníka Dňa narcisov predstavuje rekordný výnos zbierky sumu 24 265 399 korún! Netrúfali sme si mať žiadne rekordné očakávania, nepadali žiadne prognózy, pre tento rok sme len skromne vyzvali, aby ľudia povedali kvetom, že cítia spolupatričnosť, uvedomujú si potrebu spoločne vyjadriť podporu chorým a aktivizovať zdravých, aby na svoje zdravie a starostlivosť oň nezabúdali. Ťažko sa nám hľadajú tie správne slová, ktoré by dostatočne vyjadrili vďaku tak v mene našom, ako aj v mene všetkých, ktorým vyzbierané finančné prostriedky akýmkoľvek spôsobom pomôžu. Dovoľte nám vyjadriť prianie, aby takých výborných výsledkov, aký sa dosiahol pri tohtoročnom Dni narcisov pribúdalo - v štúdiu, v osobnom živote, v práci. Z 11. apríla 2008 môžeme mať všetci dobrý pocit a čerpať elán do ďalších dní..."

Pripomeňme, že spoločnosť U. S. Steel Košice bola v tomto roku top partnerom Dňa narcisov a že hutníci dali na boj proti rakovine počas zbierky dokopy 110 354 korún.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...