Vyhľadávanie:

Veľká vďaka všetkým, ktorí prispeli

Veľká vďaka všetkým, ktorí prispeli

V priebehu mája a júna tohto roku zorganizovala Základná organizácia OZ KOVO Doprava  zbierku pre pozostalých po zamestnancovi DZ Doprava Slavomírovi Čírovi, ktorý zomrel náhle vo veku 45 rokov. V prevádzke Cestná doprava odpracoval  šestnásť rokov. V zlomku sekundy, po nečakanej nevoľnosti, ostala manželka s deväťročným synom sama.

Do zbierky sa zapojili zamestnanci U. S. Steel Košice a všetkých dcérskych spoločností. Podarilo sa nám vyzbierať spolu 12 448,00 €, ktoré boli manželke 18. júla 2019 odovzdané.

Veľké poďakovanie v mene ZO OZ KOVO Doprava a v mene manželky Anny Čírovej patrí všetkým zamestnancom, ktorí do zbierky prispeli a prejavili tak spolupatričnosť s pozostalou rodinou. Ukázalo sa, že hutníkom nie je ľahostajný osud iných ľudí. Ako Anna Čírová povedala, „manžela a otca nám to nevráti“, ale veľmi pomôže preklenúť najbližšie obdobie po strate živiteľa rodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...