Vyhľadávanie:

Vianočná kapustnica sa už bude variť v novej kuchyni

Vianočná kapustnica sa už bude variť v novej kuchyni

Dnes si prevzal poukaz na novú kuchyňu v hodnote 10 000 eur výherca hlavnej ceny 4. kola Veľkej súťaže Ján Labant.  Je predsedom ZO OZ KOVO v DZ Studená valcovňa. Jána Labanta sme požiadali o krátky rozhovor.

Už ste niekedy niečo vyhrali?

Súťažím vo Veľkej súťaži pravidelne, od minulého roka. Zatiaľ som nevyhral. Až tak veľmi som ani nesledoval, kto vyhral. Aj preto ma telefonát o výhre veľmi prekvapil. Zastihol ma vo vlaku do Bratislavy.  Moja odpoveď bola, že prvý apríl už bol, vôbec som tomu spočiatku neveril. Už raz som vo svojom živote vyhral – 2. decembra 1989, keď som sa oženil so svojou manželkou. To bolo bingo!

Aká bola reakcia manželky na túto výhru?

Mali sme v pláne vymeniť kuchynskú linku, hovorili sme o tom dávnejšie. Keď som sa vrátil domov a povedal jej, že sme vyhrali rovno novú kuchyňu, jej prvá reakcia bola, že nás čaká poriadna práca, dať preč starú linku, kachličky....  Nemám veľkú kuchyňu, celá doterajšia linka nemá viac ako 3 metre, tak ani neviem, ako celú sumu využijem.

Kedy sa do toho chcete pustiť?

To záleží aj  na manželke, predpokladám, že bude chcieť variť vianočnú kapustnicu už na novom sporáku a v novej kuchyni.

Na fotografii zľava Lukáš Kozel z tímu Veľkej súťaže, výherca Ján Labant a riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...