Vyhľadávanie:

Viceprezident Kiraľvarga prijal najlepších olympionikov

Viceprezident Kiraľvarga prijal najlepších olympionikov

Od malička väčšinu z nich zaujímal šport a na svoje hoby nezanevreli, ani keď prišli na rad iné povinnosti - zamestnanie, rodina, ďalšie vzdelávanie. Aj dnes sa športu venujú intenzívne, prináša im uvoľnenie, zhadzuje z nich stres a prináša úspechy nielen na domácich, ale aj medzinárodných športoviskách. Hovoríme o piatich najúspešnejších športovcoch z tohtoročnej zimnej i letnej olympiády U. S. Steel Košice, ktorých minulý týždeň prijal viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga.

Po prvýkrát tohto roku organizátori olympiád vyhlásili aj súťaž o najlepšieho olympionika roka. Stala sa ňou Lucia Petrovičová z útvaru GM pre analýzy a štatistiku. Ako na stretnutí s viceprezidentom prezradila, už od mala ju zaujímal šport, lyžovanie, hokej, cyklistika. Sama nevie prečo, ale na športoviská ju to neustále ťahá, hoci si už viackrát povedala, že už bolo dosť, vždy sa na ne vracia. Od detstva sa športu venuje aj Erika Bílla z divízneho závodu Studená valcovňa a hoci jej láskou je joga, intenzívne sa venuje aj behu. Radšej ako električkou príde do práce v USSK na vlastných, a ako by toho nemala dosť, aj z práce domov sa vracia tak isto. Za každého počasia, neprekážajú jej horúčavy, vietor, dážď. V nohách má už stovky a stovky zabehnutých kilometrov, dobrý predpoklad na dobré umiestnenie na blížiacom sa MMM, na ktorom nebude chýbať. Alžbeta Tiszová z úseku viceprezidenta pre predaj a marketing začala behať až po skončení školy a nástupe do zamestnania, len tak popri manželovi, a predstavte si, na budúci rok plánuje zabehnúť už svoj stý maratón. Neuveriteľné. V pätici najúspešnejších olympionikov z radov zamestnancov USSK boli aj čitateľom športových aktualít Ocele východu dobre známi Bartolomej Ištoňa a Jozef Sciranko. Za sebou majú mnohé štarty a úspechy na popredných domácich i zahraničných pretekoch. Obaja si pochvaľovali perfektnú organizáciu zimných i letných olympiád USSK, ktorých sa každým rokom zúčastňuje čoraz viac súťažiacich.

Viceprezident Kiraľvarga všetkým poďakoval za ich vynikajúce športové výsledky. Olympionička roka dostala víťazný pohár, na ktorý viceprezident vlastnoručne nalepil jej meno. Nádherné kytice pre ženy, medaily pre najlepších a elegantné budíky pre päticu najlepších boli ďalšími darčekami za ich športové úspechy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...