Vyhľadávanie:

Viceprezidentka Silvia Gaálová sa stala finančnou riaditeľkou roka 2021

Viceprezidentka Silvia Gaálová sa stala finančnou riaditeľkou roka 2021

Odborná porota vybrala z nominovaných riaditeľov sedem finalistov. Víťazstvo si odniesla Silvia Gaálová, viceprezidentka pre financovanie U. S. Steel Košice, ktorá sa zásadným spôsobom zaslúžila o rekordné hospodárske výsledky spoločnosti v minulom roku. Tá v roku 2021 dosiahla najvyššie tržby a najvyšší zisk v celej histórii U. S. Steel Košice.

Na bezprostredné pocity sme sa viceprezidentky Gaálovej spýtali krátko po prevzatí tohto prestížneho profesionálneho ocenenia. „Táto cena patrí všetkým finančníkom v U. S. Steel Košice. Pre mňa je hlavnou výhrou to, že mám taký skvelý tím. Ďakujem veľmi pekne za podporu,“ odkazuje Silvia Gaálová. 

 

Účasť v súťaži bola podľa nej príležitosťou odprezentovať svoju prácu a prácu svojho tímu a takýmto spôsobom kolegom aj poďakovať. „Výzvy, pri ktorých dokážeme dosiahnuť výrazné zmeny a zlepšenie existujúceho stavu sú pre mňa veľkou motiváciou. Mám šťastie, že pracujem s výborným tímom tak na mojom útvare, ako aj v rámci celej U. S. Steel Košice,“ hovorí čerstvá víťazka CFO roka a dodáva: „Napriek tomu, že rok 2021 bol najúspešnejší, vôbec nebol jednoduchý. V podstate sme sa preklopili z historicky najťažších rokov 2019 a 2020 do historicky najlepšieho. Asi najväčším ponaučením bolo, že kľúčová je flexibilita a schopnosť rýchlo reagovať na zmeny.  Tie sú v posledných rokoch častejšie a ich dopad je výraznejší. Niektoré aspekty krízového manažmentu, ktoré sme zaviedli v rokoch 2019 a 2020, sa pravidelne využívali aj počas minulého roku práve kvôli rozsahu zmien, s ktorými sme sa museli vysporiadať. Ako veľmi dôležitá sa ukázala aj  efektívna komunikácia, čo pri veľkých spoločnostiach nie je jednoduché zabezpečiť.“


Viac v článkoch:

U. S. Steel Košice - Viceprezidentka Silvia Gaálová je opäť medzi finalistami súťaže o finančného riaditeľa roka (usske.sk)

U. S. Steel Košice - Podporme hlasovaním našu viceprezidentku (usske.sk)

Víťazkou súťaže CFO roka 2021 je Silvia Gaálová z U. S. Steel Košice (trend.sk)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...