Vyhľadávanie:

„Vidieť tvorbu mojich kolegov bolo inšpirujúce...“

„Vidieť tvorbu mojich kolegov bolo inšpirujúce...“

Odovzdali sme ceny víťazom súťaže o najkreatívnejšie rúško

Súťaž Ocele východu o najkreatívnejšie rúško, ktoré si ušili vlastnoručne naši kolegovia alebo ich rodinní príslušníci, už pozná svojich víťazov. Pripomeňme, že tretiu cenu – sadu náradia, si odniesla  Erika Tobiášová z Expedície, druhú, v podobe veľkého kufríka s náradím,  inšpekčný elektrikár  z divízneho závodu Teplá valcovňa Jaroslav Guľaši a výherkyňou, ktorá získala čističku vzduchu a osviežovač v jednom, sa stala  Milota Sabolová, skladníčka z materiálového riadenia.

„Výhra ma príjemne prekvapila a veľmi sa z toho teším,“  zareagovala Milota Sabolová po prevzatí ocenenia v našej redakcii a dodala, že prístroj bude doma určite využívať. Na margo súťaže ešte dodala: „Okolie moju aktivitu s nadšením privítalo, pretože v začiatkoch pandémie boli rúška nedostatkovým tovarom. Rúška ešte stále šijem, pokiaľ ma niekto o to požiada. Minule som napríklad pripravila sviatočné rúška na promócie. Ušité rúška som odniesla aj do špeciálneho zberného boxu, snáď niekomu pomohli. Ako som už spomínala, počet rúšok presiahol stovku, myslím, že ich je momentálne okolo 170. Chcem sa redakcii poďakovať, že poskytla priestor kreatívnym ľuďom. Vidieť tvorbu mojich kolegov bolo inšpirujúce. Ešte raz vďaka!“                         

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...