Vyhľadávanie:

Víťazi súťaže Hľadáme najlepší tip si prevzali odmeny

Víťazi súťaže Hľadáme najlepší tip si prevzali odmeny

Víťazom súťaže Ocele východu Hľadáme najlepší tip, zameranej na úsporu energií, sme včera, 31. marca, popoludní v redakcii odovzdali odmeny. Na vyhodnotení sa zúčastnil aj generálny manažér USSK pre podporu výroby Ján Vranec. Nielen preto, aby sa pripojil k poďakovaniu za podnetné návrhy, ale tiež preto, aby upriamil pozornosť kolegov železiarov a prostredníctvom nich aj ďalších zamestnancov na problematiku šetrenia energií vo firme.

Väčšina návrhov, ktoré ste zaslali do súťaže bola z kategórie praktických, realizovateľných najmä v obytných priestoroch. Hľadáme však nápady aj na úspory vo sfére technológie. Dohodli sme sa, že tejto problematike sa budeme na stránkach podnikových novín venovať. Rovnako si v Oceli východu budete môcť v krátkom čase postupne prečítať aj návrhy a rady víťazov súťaže Hľadáme najlepší tip. Dnes vám autorov predstavujeme pri preberaní finančných odmien. Ján Vranec gratuluje k úspechu a zisku prvého miesta Martinovi Gmitrovi z divízneho závodu Mechanika, Jozefovi Hamrákovi z divízneho závodu Radiátory a rúry a Mikulášovi Perháčovi z energetickej stratégie, ktorý získal tretie miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...