Vyhľadávanie:

Víťazi zúročili skúsenosti

Víťazi zúročili skúsenosti

V tomto roku sa niektoré športové súťaže, ktoré boli v minulosti zaradené do športového kalendára rekreačnej telovýchovy v U. S. Steel Košice, nekonajú. I napriek tomu naši zamestnanci predsa len športujú. Vyznávači tenisu našli spoločnú reč a na tenisových dvorcoch Teniskomplexu Sídliska KVP si sami zorganizovali tenisový turnaj manažérov v štvorhre.

Do turnaja sa prihlásilo osem dvojíc z útvarov vedenia spoločnosti, divíznych závodov, ako aj z dcérskych spoločností. Hralo sa v dvoch štvorčlenných skupinách systémom každý s každým. Prvé dve dvojice zo skupín potom hrali v semifinále krížovým spôsobom, víťazi sa stretli vo finále a porazení bojovali o tretie miesto.

Vo finále si sily zmerali dobre zohratá a pri nízkej sieti ostrieľaná dvojica Kotora - Parnahaj so svojim finálovým súperom, ktorým bol pár Eškut - Majer. Kotora s Parnahajom zvíťazili 6:4 a zaslúžene získali cennú trofej víťaza turnaja. V zápase o 3. miesto nastúpila novovytvorená dvojica Bolf - Pavúr proti páru Král - Smejkal. Bronz získali Bolf s Pavúrom, ktorí súperov zdolali 6:2. I napriek nepriaznivému počasiu si pochvalu zaslúžia všetci účastníci turnaja najmä za nasadenie v zápasoch a fair-play hru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...