Vyhľadávanie:

Víťazkou Dinománie Patrícia

Víťazkou Dinománie Patrícia

Do výtvarnej súťaže pri príležitosti MDD na tému Dinománia poslali deti 134 výkresov. Tento počet výtvarných prác organizátora súťaže, útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, veľmi potešil. Väčšiu radosť sme však mali pri pohľade na krásne obrázky dinosaurov, pri ktorých sme sa presvedčili, že táto téma bolo pre malých výtvarníkov veľmi inšpiratívna. Najčastejšie deti maľovali Tyrranosaura a dlhokrkého Diplodokusa.

Avizovanú hodnotnú cenu, rodinnú jazdu džípom po Zoologickej záhrade v Košiciach, získava Patrícia Pásztorová (14 r.). Patrícii k víťazstvu v súťaži gratulujeme a pozývame ju osláviť to v rámci Dňa detí 2. júna 2012 do ZOO Košice, kde sa uskutoční pekný program pre deti z Košíc a širokého okolia. Sladkú odmenu posielame všetkým deťom, ktoré sa zapojili do súťaže a veríme, že sa osláv tiež zúčastnia. A keďže nám došlo veľa krásnych obrázkov, rozhodli sme sa, že oceníme aj ďalších dvoch tvorcov, a to Lujzu Milotovú (9 r.) a Gabrielu Thúrovú (13 r.). Dievčatám posielame originálnu archeologickú hračku, vykopávku dinosaura, aby si z hliny vyhrabali vlastnú kostru týchto obľúbených zvierat.

V budúcom čísle Ocele sa budete môcť dočítať viac o pripravovanom programe ku Dňu detí, no a samozrejme uverejníme aj víťazný výkres v podobe plagátu k podujatiu. Všetky výkresy zo súťaže budú počas podujatia k videniu priamo v ZOO.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...