Vyhľadávanie:

Vlaňajší víťazi obhájili svoje pozície i tentoraz

Vlaňajší víťazi obhájili svoje pozície i tentoraz

Rýchla, perfektne pripravená trať, príjemné zimné počasie a dobrá nálada pretekárov sprevádzali tohoročnú súťaž v behu na lyžiach v rámci Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice, ktorá sa uskutočnila v sobotu 20. januára na Kojšovskej holi.

Na štart sa postavilo rovnako ako v minulom roku 36 športovcov rozdelených do dvoch ženských a štyroch mužských vekových kategórií. Ako vôbec prvý dobehol do cieľa v súťaži seniorov nad 60 rokov v behu na štyri kilometre Michal Dutko (ZU a OV). Medzi mužmi do 45 rokov zas na desaťkilometrovej trati dominoval Tomáš Mády z DZ Doprava. V kategórii mužov do 55 rokov na 10 km si najlepšie počínal Milan Lacko z U. S. Steel Košice – SBS, s. r. o. a medzi mužmi do 60 rokov na 10 kilometrov bol najrýchlejší Jozef Sciranko (ZU a OV) Zo žien si najlepšie počínala Lucia Petrovičová. V kategórii do 50 rokov na trati dlhej štyri kilometre zvíťazila s časom 15:55, zatiaľ čo v kategórii nad 50 rokov dominovala Erika Linkeschová so štartovým číslom 1. na hrudi. Trať dlhú štyri kilometre zvládla za 21:04,7 minúty, čo by jej v celkovom hodnotení žien stačilo na druhú priečku.

Fotogalériu a kompletné výsledky pretekov nájdete na stránke Beh na lyžiach 2018.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...