Vyhľadávanie:

Vo finále ankety Lektor roka 2018

Vo finále ankety Lektor roka 2018

Ocenenie pre interný koučing v U. S. Steel Košice

Program interného koučingu spoločnosti U. S. Steel Košice, zavedený s cieľom podporiť rozvoj zamestnancov, zvýšiť kvalitu ich výkonu a zlepšiť vzťahy na pracovisku, sa dostal do finále ankety Lektor roka 2018, a to v kategórii Soft-skills firemný vzdelávací/rozvojový program roka.

Hlavným cieľom ankety je oceniť prínos trénerov, lektorov a koučov v oblasti soft skills vzdelávania a rozvoja na Slovensku, ako aj organizácie, ktoré neustále hľadajú nové spôsoby efektívneho rozvoja svojich zamestnancov.

Na slávnostnom galavečere manažérka projektu Jana Lörincová odprezentovala náš program  za účasti slovenskej ĽZ komunity, lektorov a koučov. Myšlienka zaviesť interný koučing vedenia vznikla na základe uvedomenia si, že podporovanie koučingovej kultúry neznamená len rozvíjanie lídrov, ale aj posilnenie ich podpory v rámci rozvoja zamestnancov. Tento štýl vedenia kladie dôraz na nepretržité učenie, komunikáciu a spätnú väzbu. Vďaka tomu pomáha manažérom a zamestnancom maximalizovať ich potenciál a hodnotu pre organizáciu a zároveň podporuje motivačné pracovné prostredie.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...