Vyhľadávanie:

Vo štvrtok prvý tréning, v sobotu olympiáda v behu na lyžiach

Vo štvrtok prvý tréning, v sobotu olympiáda v behu na lyžiach

  • Ako sme už v našich novinách informovali, organizátori zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice, ktorá sa bude konať v sobotu 6. februára 2010 na Jahodnej, zabezpečili pre účastníkov pretekov v zjazdovom lyžovaní tréningy. Tie sa budú konať pred olympiádou vždy vo štvrtok, a to 21. januára, 28. januára a 4. februára 2010 v čase od 19.00 hod. do 21.00 hod.
    Možnosť využitia tréningových hodín platí výlučne pre prihlásených zamestnancov USSK (muži i ženy), ako aj pre bývalých zamestnancov - dôchodcov. Tréningy nebudú organizované pre deti a rodinných príslušníkov našich lyžiarov. Všetci zamestnanci spoločnosti sa počas tréningov pri nástupe na vlek musia preukázať viditeľne umiestnenou identifikačnou kartou. Kto sa chce zúčastniť tréningov na Jahodnej, musí sa do olympijskej súťaže v obrovskom slalome prihlásiť skôr, a to už do 20. januára 2010. Pre ostatných účastníkov, ktorí sa tréningov nezúčastnia, platí termín prihlásenia sa na olympiádu do 1. februára 2010. Odporúčame všetkým lyžiarom, aby v záujme bezpečnosti používali lyžiarske prilby.
    Doprava pretekárov na tréningy do lyžiarskeho strediska Jahodná je individuálna.

  • Vlani sa v rámci zimnej olympiády konali iba preteky na Jahodnej. V tomto roku si opäť prídu na svoje aj lyžiari - bežkári. Pre nich sa olympijská súťaž na bežkách uskutoční už túto sobotu, 23. januára 2010 na Kojšovskej holi so štartom o 10. hodine. Autobus s pretekármi odchádza z parkoviska pred Spoločenským pavilónom v sobotu ráno o 7. hodine.

  • Na budúci týždeň, v sobotu 30. januára, sa v Steel aréne začína nový ročník hokejových majstrovstiev o Putovný pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Podujatie je súčasťou zimnej olympiády. Dnes, 20. januára, sa uskutoční žrebovanie dvanástich prihlásených mužstiev do skupín. Hokejový šampionát, ktorý potrvá do konca februára, odštartujú jeho účastníci úvodným zápasom o 11. 45 hod. Slávnostné otvorenie turnaja sa bude konať o 17.45 hod. Majstrovský titul z vlaňajška obhajujú hokejisti z Vedenia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...