Vyhľadávanie:

Vo Vysokých Tatrách o finančnom výkazníctve

Vo Vysokých Tatrách o finančnom výkazníctve

Národná riadiaca komisia pri Ministerstve financií SR v spolupráci so Slovenskou komorou audítorov usporiadala koncom júna medzinárodnú konferenciu pod názvom Stratégia implementácie štandardov Európskej únie v oblasti finančného výkazníctva, účtovníctva a audítorstva v podmienkach SR.

Dvojdňové odborné podujatie, ktoré sa uskutočnilo v Grand hoteli Praha v Tatranskej Lomnici, sponzorsky podporila spoločnosť U. S. Steel Košice. Medzi jeho účastníkmi nechýbali ani zástupcovia košických oceliarov. S prezentáciou korešpondujúcou s hlavným poslaním konferencie vystúpila aj riaditeľka pre prevádzku účtovníctva Eva Bobaľová.

Cieľom konferencie bolo v záujme implementácie medzinárodne akceptovateľných štandardov oboznámiť zainteresovaných predstaviteľov vládnych organizácií, finančných inštitúcií, audítorov, zástupcov vysokých škôl, firiem a zahraničných investorov na Slovensku s významom, konkrétnym riešením prijatej koncepcie a aktuálnymi problémami v oblasti finančného výkazníctva, účtovníctva a audítorstva.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...