Vyhľadávanie:

Voľných je ešte niekoľko miest

Voľných je ešte niekoľko miest

Dni dobrovoľníkov USSK už o necelý mesiac

Necelý mesiac nás delí od tohtoročných Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, ktoré sa ako súčasť celoslovenského podujatia Naše mesto uskutočnia 17. a 18. júna 2011. Košickí oceliari, ich rodinní príslušníci, jednotlivci i celé pracovné tímy si mohli vybrať z ôsmich aktivít, no už prvé dni po zverejnení elektronickej prihlášky naznačili, že záujem o brigády na niektorých miestach bude mimoriadne vysoký. Dnes sú už kapacity v zoologickej aj botanickej záhrade, Autistickom centre Rubikon i Materskej škole na Ľudovej ulici v Košiciach obsadené.

Ľudí ochotných pomôcť však veľmi radi privítajú aj v Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov pri Haniske a Ekologickom vzdelávacom centre Sosna v Družstevnej pri Hornáde, odkiaľ si okrem dobrého pocitu z užitočnej práce určite odnesú aj kopec nových vedomostí, zručností a environmentálnych techník. Na obe spomínané miesta je zabezpečená doprava, stačí, ak sa ohlásite u koordinátora príslušnej aktivity, ktorého meno a kontakt nájdete v materiáli Komu a pri čom môžeme pomôcť. Nezabudnite ani na zbierku šatstva, posteľnej bielizne, kuchynských potrieb či trvanlivých potravín, ktoré sa v charitných domoch mimoriadne zídu, ani na už tradičnú Hutnícku kvapku krvi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...