Vyhľadávanie:

Vozový park Cestnej dopravy obohatili úžitkové nákladné vozidlá MAN

Vozový park Cestnej dopravy obohatili úžitkové nákladné vozidlá MAN

Vedenie spoločnosti pružne reagovalo na podnet zamestnanca

Nádvorie prevádzky cestnej dopravy divízneho závodu Doprava bolo v utorok 8. marca 2011 svedkom malej slávnosti. Prezident spoločnosti U. S. Steel Košice David J. Rintoul symbolicky odovzdal vodičom kľúče od štyroch nových úžitkových nákladných vozidiel MAN modelového radu TGS. Tri vyklápacie vozidlá MAN TGS 41.480-8x8 a jeden ťahač MAN TGS 33.540-6x4 dorazili do firmy pred niekoľkými dňami.

História príchodu vozov do firmy, ako uviedol v krátkom príhovore viceprezident USSK pre technológiu Vladimír Jacko, sa spája s minuloročnými stretnutiami manažmentu so zamestnancami. Na jednom z mítingov totiž odznela pripomienka, prečo firma vynakladá toľko prostriedkov na opravu starých dopravných zariadení. "Situáciu sme analyzovali spolu s dopravármi a pripravili sme návrhy riešení," povedal. "Problematika sa ocitla na druhom mieste rebríčka priorít spoločnosti. Vďaka tomu, že firma našla potrebné finančné prostriedky na obnovu vozového parku, dorazil do firmy v decembri 2010 prvý náves, koncom februára tohto roku tri vyklápače a ťahač, čoskoro pribudne aj podvalník," konštatoval viceprezident.

Na nových vozidlách bude jazdiť 14 najlepších vodičov. Kľúče si prevzali štyria z nich - Tibor Baláž, Miroslav Múdry, Július Adamy a Jaroslav Molnár.

Prítomnosť v prevádzke využil prezident spoločnosti aj na obhliadku miesta na umývanie nákladných vozidiel. Na nedávnom pracovnom obede s dopravármi totiž cestári upozornili, že bez funkčnej a dobe zodpovedajúcej umyvárne nie je možné nákladné vozidlá udržiavať v bezporuchovom a bezpečnom stave. Dopravári manažérom prezentovali návrh na riešenie automatickej umyvárne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...