Vyhľadávanie:

Výberové kritériá sa menia

Výberové kritériá sa menia

Projekt Tvoja šanca hrať vstupuje do nového ročníka

Projekt košickej oceliarne Tvoja šanca hrať, ktorého cieľom je podporovať športovo nadané deti – budúce hokejové, basketbalové a futbalové talenty  tak zo sociálne znevýhodnených rodín, ako aj  z radov zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností, onedlho vstúpi do štrnásteho ročníka svojej existencie. Žiadosti o zaradenie do programu v roku 2019/2020 začala Nadácia U. S. Steel Košice prijímať už oddnes 15. mája, uzávierka je naplánovaná na 15. júna 2019.

„Kritériá na výber žiadateľov sa oproti minulosti mierne zmenili, a to v oblasti sociálnych pomerov žiadateľa  a dĺžky trvania pracovného pomeru,“ informuje správkyňa nadácie Slávka Tvrdoňová. „Po novom má čistý príjem na jedného člena rodiny bez prídavkov na deti dosiahnuť maximálne 450 eur, a pracovný pomer v U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločnostiach je uzatvorený na čas neurčitý.“

Spoločnosť U. S. Steel Košice od začiatku projektu v roku 2006 podporila už 543 mladých športovcov. Viac podrobností na http://www.usske.sk/sk/komunita/tvoja-sanca-hrat/zamestnanci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...