Vyhľadávanie:

Ocenenie pre spoločnosť U. S. Steel Košice

Ocenenie pre spoločnosť U. S. Steel Košice

Jednu z dvoch veľkých cien za etiku v podnikaní 2018  udelila 25. apríla tohto roku  Slovenská a obchodná priemyselná komora spomedzi dvadsiatich uchádzačov dvom firmám  spoločnosti U. S. Steel Košice. Ocenenie v sedemnástom ročníku súťaže si na základe rozhodnutia hodnotiacej komisie košická oceliareň vyslúžila za bonitu plnenia záväzkov, ekonomické výsledky za ostatné tri roky, dlhodobý rozvoj, starostlivosť o zamestnancov a starostlivosť o zákazníkov.

Slovenská obchodná a priemyselná komora vyhlasuje súťaž zameranú na dodržiavanie etických princípov v podnikaní od roku 2002, a to s cieľom rozšíriť  okruh podnikateľov na Slovensku, ktorí budú dôveryhodným subjektom pre svojich obchodných partnerov, spotrebiteľov a zákazníkov, pre svojich zamestnancov, príslušné orgány štátnej správy a širokú verejnosť, ale  aj vzorom pre svojich konkurentov.

Víťazné firmy spolu s Veľkou cenou SOPK dostávajú právo celý rok (do vyhlásenia nových víťazov) používať logo tejto súťaže vo všetkej svojej komunikácii, aby aj takto propagovali svoje dobré meno v podnikateľskej i širokej občianskej verejnosti doma aj vo svete.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...