Vyhľadávanie:

Výhercovia udržateľných odmien sú už známi

Výhercovia udržateľných odmien sú už známi

Aktivita počas novembrového podujatia NextGen sa vyplatila. Viceprezident M. Kiraľvarga vyžreboval piatich účastníkov diskusie.

Určite ste mnohí zaregistrovali, že sa dňa 24.11. konalo online podujatie, ktoré NextGen zorganizovalo pre mladých, perspektívnych zamestnancov, ktorí sú takpovediac budúcnosťou našej spoločnosti, ale aj všetkých, ktorých téma udržateľnosť & environmentálne a sociálne aspekty dobre spravovanej spoločnosti zaujala.

Pri tejto príležitosti si pre aktívnych kolegov a kolegyne, ktorí sa počas podujatia zapájali do diskusie kladením otázok, tím NextGen pripravil 5 balíčkov udržateľných cien. Zamestnanci položili množstvo zaujímavých otázok externému hosťovi, poradcovi prezidentky, pánovi N. Kurillovi, no prejavili tiež obrovský záujem o environmentálne témy týkajúce sa našej spoločnosti.  

Výherné balíčky pozostávali z Everlast vreckového zápisníka, ktorý prenáša poznámky z papiera do digitálnej podoby na cloudové úložisko - a to pomocou mobilnej aplikácie. Svoje poznámky si zo zápisníka výhercovia môžu ľahko zmazať a nahradiť novými . Vďaka tomuto zápisníku na celý život sa vyhneme zbytočnému plytvaniu. Súčasťou balíčka je aj plastová fľaša, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý neobsahuje škodlivú zložku BPA. Je recyklovateľná a pri recyklácii nevylučuje žiaden škodlivý toxín do ovzdušia. V neposlednom rade, sieťovka. Už od 20. rokov minulého storočia sú sieťovky obľúbenými taškami.  Vďaka ľahkej sieťovine, ktorá veľa znesie a vydrží, môžete zabudnúť na jednorazové igelitové tašky. Navyše, je vyrobená z ekologicky pestovanej biobavlny, ktorá je schválená na použitie pre potraviny.

Mená výhercov, ktorí boli vyžrebovaní viceprezidentom, pánom Kiraľvargom:

Ferenčíková Františka

Holeva Ján

Hricová Marianna

Kropko Marek

Širotník Adrian

Výhercovia sa zaujímali o prístup USSK k zálohovaniu PET fliaš, ktoré nás od nového roku čaká. Pýtali sa najmä v súvislosti s vodami balenými v plastových fľašiach, ktoré naši zamestnanci dostávajú kvôli dodržiavaniu pitného režimu. Chceli tiež vedieť, či by koše na separovaný zber mohli byť zabezpečené pre administratívne budovy, aby sa toto triedenie robilo už priamo v kanceláriách, a či by mohli byť doplnené v jedálňach a bufetoch. Zamýšľali sa tiež nad prechodom na elektromobilitu aj nad posilnením elektro sietí doplnením fotovoltaických panelov pre zníženie spotreby elektrickej energie, prípadne pre účely jej ostrovného využitia. V neposlednom rade ich zaujímala ekologickejšia forma dopravy zamestnancov do práce.

Odpovede nielen na otázky výhercov, ale aj mnohé ďalšie, ktoré počas podujatia padli, pre Vás momentálne pripravujeme. Nájdete ich na X-app, aj v novoročnom vydaní Ocele východu.

Tešíme sa, že téma udržateľnosti mnohých z vás zaujala. Budeme sa jej s vami naďalej dlhodobo venovať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...