Vyhľadávanie:

Výhra v predĺžení priniesla postup do semifinále

Výhra v predĺžení priniesla postup do semifinále

HC Košice – HK Dukla Ingema Michalovce 2:1pp (0:0, 0:1, 1:0 – 1:0), stav série: 4:2

Góly: 51. Pereskokov (Volgin), 75. Chovan (Parshin, Klhůfek) - 25. Regenda (Ross)

Vylúčenia 6:6 na 2 min, Presilovky: 0:0, Oslabenia: 0:0

Rozhodovali: Orolin, Goga – D. Konc ml., Synek.

HC Košice: Košarišťan (Jurčák) – Volgin, Šedivý, Snuggerud, Saucerman, Deyl, Romančík, Jacko – Klhůfek, Chovan, Pereskokov – McPherson, Ihnačák, Bartánus – Parshin, Slovák, Mrázik – Rogoň, Havrila, Milý

HK Dukla Ingema Michalovce: Williams (Vošvrda) – Pavlin, Ross, Doherty, Macejko, Mudrák, Bokroš, Mihalik – Suja, Camenaresi, Žitný – Regenda, Galamboš, Faith – Mráz, Buc, Kukuča – Galbavý, Mašlonka, Przygodzki

Vyjadrenia trénerov na tlačovej konferencii:

Dan Ceman, hlavný tréner HC Košice: ,,Bola to neuveriteľná a dramatická séria. Videli sme hokej najvyššieho levelu - v posledných zápasoch rozhodovali absolútne detaily. Bol to obrovský boj - môj rešpekt si zaslúžia všetci hráči a členovia realizačných tímov. Mali sme isté problémy aj vo štvrtom zápase, ale dnes sme ich napravili a tlačili sme na súpera v predĺžení až do streleného gólu. Bola to fantastická séria a špeciálne pre Chovyho, ktorý často bojoval sám so sebou, no dnes sa mu podarilo skórovať úžasný gól. Košo chytal prvé dva zápasy výborne, potom mal tiež slabé chvíle, no dnes opäť prezentoval neuveriteľné výkony. Skvelá séria!"

Tomek Valtonen, hlavný tréner HK Dukla Michalovce: ,,Bola to skutočne veľmi dobrá séria. Košice si zaslúžili postup do semifinále. Samozrejme, som hrdý na svoj tím. Na začiatku sme nemali veľa hráčov, ale som hrdý na to, že sme to dotiahli až do šiesteho zápasu. Dnes to bolo veľmi vyrovnané, no Košice si zaslúžili víťazstvo. Som hrdý aj na to, ako sme hrali dnes, a že sme prezentovali svoje hodnoty. Niekedy sa vyhráva a niekedy sa jednoducho prehráva. Musíme akceptovať výsledok a poblahoželať Košiciam k postupu."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...