Vyhľadávanie:

Vyhráva jeden, pomáha každý

Vyhráva jeden, pomáha každý

VSE CITY RUN už o týždeň

Pomoc iným je jedným zo základných motívov charitatívneho bežeckého podujatia VSE CITY RUN, ktoré sa v tomto roku uskutoční v centre Košíc 6. mája. Finančný výťažok z podujatia poputuje do Spojenej školy na Opatovskej ceste 101 v Košiciach, ktorej základným poslaním je výchova a vzdelávanie žiakov s telesným a viacnásobným postihnutím a ich následné začlenenie sa do spoločnosti po ukončení stredného vzdelávania. Peniaze škola použije na výstavbu multifunkčného ihriska, ktoré budú žiaci využívať nielen na hodinách liečebnej telesnej výchovy, ale taktiež v rámci popoludňajších aktivít v podobe športových krúžkov. Vďaka týmto aktivitám budú môcť žiaci rozvíjať svoje pohybové schopnosti, pestovať si vytrvalosť, pevnú vôľu a zmysel pre spoluprácu pri tímových športoch. Zároveň pre nich pohybové aktivity predstavujú nielen relax, ale aj veľmi potrebnú rehabilitáciu.

Podporiť túto myšlienku môže každý! Stačí si kúpiť štartové číslo a zúčastniť sa na nesúťažnom 4-kilometrovom behu v uliciach centra mesta alebo zdolať túto trať prechádzkou, prípadne symbolicky odbehnúť niekoľko metrov na bežeckom páse.

Zaregistrovať sa môžete už teraz na www.cityrun.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...