Vyhľadávanie:

Vykurovanie 2005

Vykurovanie 2005

Medzinárodná konferencia v Tatranských Matliaroch

V dňoch 7. - 11. marca sa v hoteli Hutník v Tatranských Matliaroch uskutočnila 13. medzinárodná konferencia Vykurovanie 2005. Konferenciu organizovala Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia ZSVTS Bratislava v spolupráci s katedrou Technické zariadenia budov Strojníckej fakulty STU Bratislava.

Podujatia sa zúčastnili odborníci z oblasti vykurovania a energetiky, projektanti technických zariadení budov, prevádzkovatelia energetických zariadení, investori v stavebníctve a energetike, zástupcovia bytových družstiev a podnikov i predstavitelia štátnej a komunálnej správy, vedy, výskumu a školstva.

Tohto roku sa po prvýkrát na tejto konferencii zúčastnili aj zástupcovia U. S. Steel Košice. Naša spoločnosť mala tiež v susedstve konferenčných priestorov zriadený prezentačný info pult, kde prezentovala radiátory Korad a výpočtový program pre dimenzovanie ústredného kúrenia TechCON.

Na základe nadobudnutých skúseností z konferencie možno konštatovať, že účasť na ďalších ročníkoch tejto akcie môže byť veľmi prospešná pre nadobúdanie nových poznatkov a informácií z danej oblasti, pre získavanie nových obchodných i mimo rezortných kontaktov a v neposlednom rade môže prispieť k posilneniu pozície našich radiátorov Korad na slovenskom trhu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...