Vyhľadávanie:

Výluka električiek

Výluka električiek

V sobotu, 24. mája, v nedeľu, 25. mája, v sobotu, 31. mája a v nedeľu, 1. júna, bude v čase od približne 7. do 17. hodiny z úseku kruhový objazd pri VŠA - VSS, križovatka (teda z Alejovej ulice) vylúčená električková doprava.

Pritom dôjde k týmto dočasným zmenám v premávke MHD:

Električková linka č. 9 bude premávať len v úseku Štadión Lokomotívy - Nám. Maratónu mieru - Amfiteáter - Trieda SNP - Spoločenský pavilón a späť. V zastávke Spoločenský pavilón bude linka zastavovať dvakrát - najprv na konci Bardejovskej ul. (mimoriadne stanovište) a potom aj na svojom bežnom stanovišti na Triede SNP.

Električkovú linku R2 v celom úseku nahradia autobusy.

V úseku DPMK - Spoločenský pavilón - OC Važec a späť bude premávať náhradná autobusová linka č. 9A. Bude zastavovať na všetkých zastávkach linky č. 9 v trase. V zastávke Spoločenský pavilón bude linka zastavovať dvakrát - najprv na konci Bardejovskej ul. (mimoriadne stanovište) a potom aj na Triede SNP (stanovište linky č. 10). V zastávkach Juh - obchodné centrum a Autokemping bude linka zastavovať na ceste na úrovni električkových stanovíšť. V zastávke Nad cintorínom bude linka zastavovať priamo na električkových stanovištiach. V ostatných zastávkach bude linka zastavovať na bežných autobusových stanovištiach najbližších k príslušným električkovým stanovištiam.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...