Vyhľadávanie:

Vynovené cesty

Vynovené cesty

Cestári z Inžinierskych stavieb sa počas tohtoročných jarných opráv v areáli našej firmy sústredili na opravy výtlkov, ale aj súvislejších úsekov vozoviek, na ktoré sa v minulosti pri údržbe nedostalo. Najhoršie na tom boli úseky ciest S009b - smerom k odvalu a S016 smerom k bráne č. 3.

"Okrem spomínaných ciest vynovili aj cestu S008 pri rudisku a S013 smerujúcu od brány č. 1 smerom k teplej valcovni, spolu aj so železničnými priecestiami," uviedol Daniel Šimon z prevádzky Cestná doprava divízneho závodu Doprava, ktorá zabezpečuje údržbu hlavných komunikácií v podniku. "Obnovu podstúpila aj križovatka pri štrkovni na ceste S011 a S007, cesty S002 smerom k bráne č. 4 a tiež príjazdová cesta S001 od Šace smerom k bráne č. 2 vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice."

Opravári opustili hlavné cesty firmy 30. júna po trojmesačnej práci. Vzápätí sa presunuli na opravy vedľajších ciest, ktoré si u nich objednali jednotlivé divízne závody.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...