Vyhľadávanie:

Vynovený areál zvyšuje bezpečnosť zamestnancov

Vynovený areál zvyšuje bezpečnosť zamestnancov

Vynovený vstupný areál - príjazdová cesta pre autobusy mestskej hromadnej dopravy a nástupište električiek R1 a R2 - lahodí oku. Dôležitejšie však je, že oprava prispela k zvýšeniu bezpečnosti všetkých zamestnancov spoločnosti, ale i všetkých ostatných, ktorí cestujú do našich končín. Z cestnej komunikácie zmizli žľaby, ktoré boli možným zdrojom úrazov pri nastupovaní a vystupovaní z autobusov. Nahradili ich nové žľaby s mriežkami na úrovni vozovky, ktorá získala i nový asfaltový koberec. Ostáva len veriť, že vyznačené prechody budú chodci rešpektovať.

Obnova nástupišťa odchodov R1 a R2 nebola tiež samoúčelná. Nerovný asfalt bol nebezpečný pre chodcov najmä v zime. Nový povrch eliminuje možné nebezpečenstvá pádov. A do tretice - nový asfaltový povrch získala i cesta v blízkosti budovy Informačných technológií (bývalá SEZ), na ktorej vzhľade i kvalite sa podpísali roky intenzívnej premávky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...