Vyhľadávanie:

Vyše tisíc splnených želaní zo Stromčekov prianí

Vyše tisíc splnených želaní zo Stromčekov prianí

Stromčeky prianí mali úspech. Priniesli radosť deťom v štyroch detských domovoch v našom regióne - Hostoviciach, Šarišských Michaľanoch, Podolínci a Remetských Hámroch. Stromčeky prianí sa v našej spoločnosti organizovali už po druhýkrát, ich iniciátorkou bola manželka prezidenta firmy Susan Lohrová.

Množstvo zamestnancov USSK a jej dcérskych spoločností, ale aj firiem pôsobiach v areáli našej spoločnosti, si zo štyroch stromčekov prianí zobralo lístoček s konkrétnymi prianiami detí, kúpilo darček a tak splnilo želania dievčat a chlapcov, ktoré z rôznych dôvodov žijú v detských domovoch. Darčeky prišli dokonca aj od ľudí, ktorí U. S. Steel Košice iba náhodou navštívili.

Minulý týždeň Susan Lohrová spolu s ďalšími zástupcami firmy navštívila tieto štyri detské domovy a odovzdala deťom darčeky, o ktoré si požiadali prostredníctvom lístočkov na Stromčekoch prianí. Oceľ východu bola po celý čas pri tom. Pri inštalovaní Stromčekov prianí v areáli firmy, pri prinášaní i odovzdávaní darčekov deťom. Atmosféra celého podujatia bola nádherná, priniesla množstvo radosti na oboch stranách - obdarovaných i obdarujúcich. Touto prílohou (pdf, 9.8 MB) sme sa rozhodli sprostredkovať ju všetkým čitateľom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...