Vyhľadávanie:

Vystavujeme v Brne

Vystavujeme v Brne

V pondelok, 1. októbra, sa v Brne za účasti 2100 firiem z 32 krajín sveta, začal 49. medzinárodný strojársky veľtrh. Podujatie otvoril český premiér Miroslav Topolánek. Tradičný Slovenský deň bol na programe včera, 2. októbra. Hostí privítal minister hospodárstva SR Ľubomír Jahnátek. Expozíciu U. S. Steel Košice, kto rá sa ako po minulé roky prezentovala vo vlastnom dvojpodlažnom vý stavníckom pavilóne, navštívil veľvyslanec SR v ČR Ladislav Ballek. Zaujímal sa o dianie vo firme a v Košiciach i o vplyv začiatku výroby novej pozinkovacej linky na prosperitu mesta a regiónu. U. S. Steel Košice predáva na český trh približne 20 percent svojej produkcie.

"Spotreba na tomto trhu sa dynamicky zvyšuje, aktivity zvyšuje aj konkurencia a preto udržať si trhový podiel vyžaduje značné úsilie," konštatoval marketingový manažér Pavol Gajdoš. "K úspechu nášho snaženia a k rozvoju dobrého mena firmy prispievajú aj marketingové aktivity. Tradičná účasť na brnianskom veľtrhu je jednou z nich."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...