Vyhľadávanie:

Vystreľ si vstupenku

Vystreľ si vstupenku

O súťaž Ocele východu, v ktorom päťdesiat čitateľov získa po dve vstupenky na slávnostné otvorenie Steel Arény, je mimoriadny záujem. Do redakcie nám chodí denne množstvo lístkov s kupónmi. Súťaž v piatok 17. februára vyžrebujú zástupcovia U. S. Steel Košice, ktorá vstupenky čitateľom venovala. Zoznam výhercov prinesieme v budúcom čísle Ocele východu, preto si nezabudnite skontrolovať, či náhodou práve vy nie ste medzi výhercami.

Je tu však ešte jedna možnosť ako prísť k vstupenkám. V sobotu 18. februára v čase od 14.30 do 17.30 sa v obchodnom centre Optima bude z pukov stavať Pyramída radosti, ktorá bude istým spôsobom symbolizovať dosiahnutie vrcholu snaženia všetkých zainteresovaných inštitúcií a osôb, investorov, stavbárov, manažérov, funkcionárov, ktoré smerovalo k postaveniu a sprevádzkovaniu haly. Počas stavania pyramídy z pukov bude v určitých intervaloch prebiehať aj súťaž Vystreľ si vstupenku. Úlohou bude samozrejme trafiť loptičku do jedného z vymedzených priestorov v bráne a získať tak vstupenky na otvárací program alebo prvý extraligový zápas v Steel Aréne HC Košice - MHK Zvolen. Ak sa všetko podarí, organizátori zapíšu pyramídu do Guinnessovej knihy rekordov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...