Vyhľadávanie:

Výtlky zasypané!

Výtlky zasypané!

Zima sa ešte ani neskončila, ale kvôli nedostatku snehovej pokrývky sú výtlky a diery na našich cestách (našťastie) dobre viditeľné už teraz.  Náš čitateľ Martin Szabó sa nám posťažoval na zlý  stav cesty z križovatky Ludvíkov dvor až k  bráne č. 3  Studená valcovňa.

Boli sme sa na tejto ceste pozrieť aj s fotoaparátom. Nuž, žiadna sláva to určite nie je.  Dieram a výtlkom sa pri opatrnom šoférovaní dá vyhnúť, ale na slalom pomedzi nich treba aj nejaké tie zručnosti a aj trocha šťastia pri vyhýbaní sa protiidúcim autám.  Samozrejme – od ideálneho povrchu vozovky má táto cesta poriadne ďaleko. A – čo si budeme hovoriť, takýchto ciest je na Slovensku veľa.

Keďže predmetná cesta je majetkom U. S. Steel Košice a spravuje ju DZ Doprava, riaditeľa Petra Baloga sme sa opýtali, či a kedy môžu motoristi očakávať zlepšenie: Situácia so stavom cesty sa zhoršila po tom, ako bola časť kamiónovej expedície z U. S. Steel Košice presmerovaná z brány č. 4 na dočasnú bránu č. 3 c a následne cez uvedenú cestu.

Opravy plánujeme urobiť akonáhle to bude možné – teda po skončení zimného obdobia, predpokladám v apríli. Skôr to bude  možné iba v prípade, ak firmy, ktoré zabezpečujú výrobu asfaltu, začnú s výrobou asfaltových zmesí skôr. Záleží nám však na tom, aby vodiči jazdili po našich cestách bezpečne, výtlky sme preto cez víkend zasypali aspoň asfaltovou drvou.“

 

    

    

     Cesta pred opravou.

    

     Výtlky zasypané.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...