Vyhľadávanie:

Výtvarná súťaž pre vaše deti a vnúčatá s tematikou bezpečnosti práce

Výtvarná súťaž pre vaše deti a vnúčatá s tematikou bezpečnosti práce

Ako sme už informovali v Oceli východu, útvar Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce vyhlásil 5. ročník súťaže o najkrajšie kresby s tematikou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Súťaž je určená pre deti a vnúčatá zamestnancov U. S. Steel Košice a spoločností s majoritnou kapitálovou účasťou U. S. Steel Košice vo veku od 6 do 15 rokov. Najlepšie práce budú tvoriť obsah kalendára na rok 2006, ktorý firma venuje každému zamestnancovi. Víťazi obidvoch súťažných kategórií (6 - 10 rokov a 11 - 15 rokov) budú ocenení vecnými cenami. Ak ste sa k novinám nedostali, ponúkame ešte raz technické podmienky súťaže.

Organizátor očakáva práce na bielom výkrese veľkosti A4 (297x 210 mm) na šírku výkresu. Kresba musí byť farebná. Nepoužívajte perá, lesk alebo lepidlo. Každé dieťa môže do súťaže poslať iba jeden výkres, ktorý musí mať na zadnej strane uvedené tieto identifikačné údaje: meno, priezvisko a vek dieťaťa a tiež meno a priezvisko rodiča, prípadne starého rodiča, jeho osobné číslo, názov divízneho závodu, závodu, úseku, útvaru kde pracuje, číslo strediska a telefónny kontakt.

Výkres môžete doručiť osobne alebo poštou útvaru Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice, s.r.o. najneskôr do 10. októbra 2005. Prípadné nejasnosti môžete konzultovať na t. č. 673 20 66, 673 80 26 alebo 673 38 10.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...