Vyhľadávanie:

X App do konca roka

X App do konca roka

Ako sme už oznámili v predošlej Oceli východu, na základe prieskumu o komunikácii sme začali pracovať na spustení novej komunikačnej aplikácie X App pre Košice.

Svet je v pohybe a aj hutnícky priemysel sa mení zo dňa na deň. Každý mesiac to cítime pri tvorbe novín, do ktorých nestíhame dať všetko, čo sa v priebehu mesiaca deje.  Do konca roka preto plánujeme spustiť mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej budete mať čerstvé informácie o dianí v podniku každý deň.

Okrem veľkých udalostí a projektov sa z nej dozviete aj užitočné informácie o stravovaní, doprave, zľavách pre zamestnancov U. S. Steel Košice, či iných benefitoch. Umožní nám to rýchlejšie komunikovať aj o Veľkej súťaži a máme pre vás pripravené aj ďalšie aktivity, ktoré si budú vyžadovať obojstrannú komunikáciu. ­Ihneď budete môcť ohodnotiť konkrétnu správu a niektoré dokonca zdieľať so svetom. Účasť vo Veľkej súťaži nás povzbudzuje k tomu, aby sme vám častejšie prinášali čerstvé spravodajstvo a k tomu aj trochu zábavy.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...