Vyhľadávanie:

Z DVD učebná pomôcka

Z DVD učebná pomôcka

Pamätáte si? V rámci grantového programu spoločnosti U. S. Steel Košice pod názvom V školách bezpečnejšie, ktorého cieľom bolo šíriť myšlienku bezpečného konania v každej situácii, a to nielen medzi svojimi zamestnancami, ale i študentmi a verejnosťou, vzniklo v košickej Filmovej škole veľmi zaujímavé, nápadité a poučné dielko. Študenti spolu s pedagógmi natočili pre svojich rovesníkov výukové DVD s príznačným názvom Bezpečná škola alebo nezodpovedným vstup zakázaný, v ktorom zábavnou formou, pomocou grotesiek, poukazujú na nebezpečné situácie a javy a ktorého súčasťou sú aj bezpečnostné značky. Ich zámerom bolo, aby sa DVD stalo učebnou pomôckou pre základné a stredné školy. Požiadali preto Ministerstvo školstva SR o povolenie.

Pred niekoľkými týždňami prišla z ministerstva kladná odpoveď. Na základe odporúčania Štátneho pedagogického ústavu v Bratislave udelilo Filmovej škole v Košiciach doložku, na základe ktorej sa stalo DVD Bezpečná škola alebo nezodpovedným vstup zakázaný učebnou pomôckou. Zaradilo ju do zoznamu odporúčaných učebných pomôcok pre základné a stredné školy. Doložka má platnosť päť rokov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...