Vyhľadávanie:

Z posluchární do praxe. Na dva mesiace

Z posluchární do praxe. Na dva mesiace

V U. S. Steel Košice sa začal deviaty ročník letnej stáže

Pre tridsaťpäť študentov vysokých škôl a univerzít, ktorí uspeli vo výberovom konaní, sa minulý týždeň v stredu, 1. júla, začala v košickej oceliarni dvojmesačná letná stáž.

"Program letných stáží v U. S. Steel Košice mal vždy vysokú úroveň a som presvedčený, že účasť na nej je pre vás všetkých výzvou a impulzom rozvoja vašej ďalšej pracovnej kariéry," prihovoril sa mladým viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák na prvom spoločnom stretnutí v šikmej zasadačke a poprial im veľa nových skúseností z praxe. "Buďte zvedaví, pýtajte sa svojich mentorov, veľa sa naučíte," poradil stážistom.

Náplň v poradí už deviateho ročníka letnej stáže v U. S. Steel Košice priblížil vysokoškolákom z Technickej univerzity Košice, Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach a Ekonomickej univerzity Bratislava generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča. Jej organizátori sa aj tentoraz držali osvedčeného programu. "Prvé tri dni v týždni budete pracovať na pridelených úsekoch a v závodoch, spolupracovať so svojimi mentormi, ktorí vás budú zapájať do riešenia rôznych úloh a projektov, štvrtky a piatky budeme venovať vášmu osobnostnému rozvoju prostredníctvom rôznych tréningov manažérskych zručností," ozrejmil. "Práve toto skĺbenie robí, ako sme sa presvedčili, stáž v našej firme jedinečnou. Verím, že sa vaše predstavy o nej naplnia."

Stážisti už v týchto dňoch naplno zarezávajú. Z nich väčšina, je ich dvadsaťtri, priamo vo výrobných prevádzkach, ďalší na pracoviskách odborných útvarov firmy, ale aj v dcérskych spoločnostiach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...