Vyhľadávanie:

Za odmenu aj poukážky na regeneráciu

Za odmenu aj poukážky na regeneráciu

Na pracovnom obede s prezidentom USSK vybraní zamestnanci prvovýroby

V novej réžii sa vo štvrtok, 17. mája, začala ďalšia zo sérií pracovných obedov, na ktoré prezident David H. Lohr pozýva vybraných zamestnancov dosahujúcich výrazné pracovné úspechy v rôznych oblastiach. Či už ide o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci, kvalitu výroby a služieb, zvyšovanie produktivity, znižovanie výrobných nákladov, ochranu životného prostredia, propagovanie dobrého mena spoločnosti, ale aj aktívny a zodpovedný prístup k pracovným povinnostiam alebo konkrétny osobný prínos k dobrým výsledkom pracoviska.

Kým v minulosti si za spoločný stôl sadali zamestnanci jednotlivých divíznych závodov osve, tentoraz to bolí tí, ktorí patria k najlepším na úseku prvovýroby. Na neformálny kus reči s hostiteľom i viceprezidentom pre ľudské zdroje Martinom Pitorákom prijalo pozvanie devätnásť vybraných hutníkov z divíznych závodov Koksovňa, Oceliareň a Vysoké pece. Vyše hodinu a pol trvajúca diskusia sa točila, ako to už býva zvykom, predovšetkým okolo práce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...