Vyhľadávanie:

Za pomoc nešetria slovami vďaky

Za pomoc nešetria slovami vďaky

"Chceli by sme sa poďakovať prezidentovi U. S. Steel Košice Christopherovi Navettovi za podporu a vytváranie podmienok pre našu klubovú činnosť," privítali nás v uplynulých dňoch v priestoroch klubu dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života bývalí hutníci, ktorí si dnes užívajú zaslúžený odpočinok. "Vďaka jeho ústretovosti," dala nám vedieť Zita Bubenková, predsedníčka správnej rady združenia, "môžeme po temer rok vynútenej prestávke opäť využívať fitness centrum. Kondičný bežiaci pás je už po oprave v poriadku. Verte, že je v permanencii každý deň. Tešíme sa tiež z toho, že sme dostali k dispozícii jeden počítač a že sa nám za pomoci U. S. Steel Košice podarilo vybaviť klubové priestory potrebným zariadením. Ešte raz vďaka."

"Dovoľte mi, aby som sa úprimne poďakovala v mene seniorov i v mene svojom za sponzorský dar, ktorý ste poskytli pre seniorskú internetovú čajovňu mesta Košice," píše v liste, ktorý prišiel na adresu U. S. Steel Košice aj riaditeľka neziskovej organizácie Senior Dom Oľga Rodziňáková. Ako ďalej uvádza, čajovňa je prvou nielen v Košiciach, ale aj v rámci celého Slovenska. Práca s internetom u seniorov, píše, podporuje udržiavanie kvality duševného života a odstraňuje sociálnu izolovanosť. Prinesie pre nich novú životnú náplň, lebo čím je človek vzdelanejší, tým aktívnejšia je jeho staroba. "Ešte raz vám ďakujem za podporu a váš záujem o dôstojnejší a aktívnejší život našich seniorov."

Pochvalne sa na adresu U. S. Steel Košice vyjadril za pomoc pri realizácii dôstojných pietnych osláv 60. výročia Slovenského národného povstania, a to za účasti domácich i zahraničných odbojárov, aj Vojtech Záhorský, predseda košického Oblastného výboru Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov.

Slovami vďaky za rýchlu pomoc pri dokončovaní ihriska nešetrili v mene svojom i chlapcov a dievčat Saleziáni don Bosca. Adresovali ju aj energetikom, ktorí ju pomohli zrealizovať. "Naše stredisko navštevujú deti a mladí z celých Košíc a my sa im snažíme poskytnúť rozumné využitie voľného času, priateľstvo i duchovnú výchovu. Z poskytnutých použitých gumových pásov vyrobíme mantinely na naše ihrisko, aby sa dalo využívať na hokejbal a v zime aj na ľadový hokej," dávajú vedieť viac.

Za finančnú pomoc v oblasti mimoškolskej výchovy a vzdelávania detí a mládeže sa poďakovali osobitným listom i zamestnanci Školy v prírode Kojšov. Poďakovať sa prostredníctvom Ocele východu chce aj Krajské centrum Slovenského zväzu telesne postihnutých v Košiciach. Jeho uznanie patrí zamestnancom U. S. Steel Košice a akciovej spoločnosti Vulkmont, a to za poskytnutie 2 percent z daní v prospech svojej organizácie. Ako dodáva štatutárna zástupkyňa centra Drahoslava Fridmanská, svojím činom pomohli zmierniť finančnú situáciu a zlepšiť život občanov s telesným postihnutím.

Od výletu do Košíc, na ktoré dievčatá z Detského domova v Dobšinej pozvala manželka prezidenta U. S. Steel Košice Phyllis Navettová uplynulo už viac týždňov, no Žaneta, Marcela, Dagmara, Ľuba a ich ďalšie tri rovesníčky majú chvíle strávené v našom meste v živej pamäti. Potvrdzujú to i slová vďaky za príjemne strávený deň v liste, ktorý svojej hostiteľke adresovali v uplynulých dňoch. Okrem iného v ňom píšu: "Sme rady, že ste nám ponúkli taký bohato pripravený program. Každej z nás sa veľmi páčil. To prekvapenie, čo ste pre nás pripravili, bolo úžasné. Hodina tanca s Miguelom bola tiež perfektná, snažíme sa ho skúšať, aj keď nám to nejde tak dobre, ako s ním. Svoje poďakovanie končíme s nádejou, že naše vzťahy budú pokračovať aj v budúcnosti."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...