Vyhľadávanie:

Začal sa adaptačný program pre absolventov vysokých škôla univerzít

Začal sa adaptačný program pre absolventov vysokých škôla univerzít

Školenie absolventov
Hlavným cieľom adaptačného programu pre čerstvo prijatých absolventov vysokých škôl a univerzít je osvojenie si základných manažérskych zručností a získanie informácií o U. S. Steel Košice. Na otvorení prvého z tréningov sa zúčastnil viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga.

Osvojenie si základných manažérskych zručností a získanie potrebných informácií o spoločnosti U. S. Steel Košice je hlavným cieľom adaptačného programu, ktorý pre čerstvo prijatých absolventov vysokých škôl a univerzít pripravil útvar Riaditeľa pre personálny servis a vzdelávanie. V pondelok, 9. februára 2004, sa v rekreačnom zariadení na Košickej Belej začal prvý z tréningov.

"Som rád, že tento program uzrel svetlo sveta. Tiež som prešiel podobným tréningom," prihovoril sa desiatim mladým ľuďom viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga. "A dodnes si pamätám chvíle, ktoré som strávil s budúcimi kolegami. Spoločnosť U. S. Steel Košice má záujem o to, aby mladí ľudia, ktorí posilnia rady jej zamestnancov, dostali všetky potrebné informácie a poznatky a tiež o to, aby mohli vo firme ďalej profesijne rásť," povedal okrem iného a zaželal všetkým účastníkom veľa úspechov. Vyzval ich tiež, aby mu adresovali svoje dojmy a poznatky z priebehu adaptačného procesu.

"Adaptačný program pre absolventov má novú štruktúru a je rozdelený do dvoch častí," informoval nás riaditeľ útvaru Personálny servis a vzdelávanie Milan Polča, ktorý na slávnostnom otvorení tréningu nechýbal. "Prvá časť programu, ktorá trvá päť dní, zahŕňa tréningy v oblasti tímovej práce a prezentačných zručností. Účastníci získajú aj základné informácie o našej spoločnosti, jej histórii, organizačnej štruktúre, starostlivosti o zamestnanca. Vyskúšajú si tiež riadenie firmy pomocou simulácie. Posledný deň absolvujú tréning - Úvod do manažérskych systémov. Druhá časť programu, trojdňová, pozostáva z prednášky o výrobnom toku v U. S. Steel Košice a exkurzií po jednolivých divíznych závodoch, a to od prvovýroby až po finálnu časť výroby."

Adaptačný program absolvujú všetci absolventi vysokých škôl a univerzít, ktorí nastúpia do U. S. Steel Košice. Kvôli vysoko interaktívnemu charakteru a obsahu jednotlivých tréningov budú rozdelení do maximálne desaťčlenných skupín. Program pre ďalších mladých ľudí sa začne v marci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...